Επιλέγοντας τεχνολογία,


Δημιουργείς το μέλλον σου...

about-editor

Ίδρυση της Εταιρείας

Στα τέλη του 2004 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εταιρικό σχήμα, το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει τις κατάλληλες τεχνολογικές λύσεις στους πελάτες μας, τόσο σε επίπεδο B2C όσο και σε B2B.
Από την πρώτη στιγμή λάβαμε την απόφαση να εξετάζουμε ενδελεχώς τα προσφερόμενα από τους προμηθευτές μας προϊόντα και υπηρεσίες. Γνώμονάς μας ήταν και παραμένει η αρτιότητα των παρεχόμενων λύσεων προς τους πελάτες μας -ιδίως επιχειρήσεις- τόσο από την πλευρά του υλικού εξοπλισμού όσο και από την πλευρά λογισμικού.

Οι ιδρυτές


Γνωρίστε μας καλύτερα

Σπύρος Βελισσαράτος Συνιδρυτής & Διαχειριστής

Γεννημένος το 1975, άρχισα να ασχολούμαι με τους υπολογιστές πίσω στο μακρινό 1986. Αφού δίδαξα επί τέσσερα συναπτά έτη σε Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.ΙΕΚ), από το 2004 και μετά ασχολούμαι με την Πληροφορική σε επαγγελματικό επίπεδο μέσω της PRIMETECH-Lab of Prime Technology.

Networks
89%
Microsoft Operating Systems
95%
Linux Operating Systems
72%
PC Repair
95%
adam

Ανδρόνικος Βελισσαράτος

Υπεύθυνος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών

Συνιδιρυτής της PRIMETECH-Lab of Prime Technology, ασχολούμαι με θέματα πωλήσεων, αλλά και τεχνικών προδιαγραφών των Τεχνολογιών Επικοινωνίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον διατηρώ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την WIND, τη μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Testimonials

"

  • Computing is not about computers...

    Nicholas Negroponte